natasha

About natasha

This author has not yet filled in any details.
So far natasha has created 7 blog entries.

ТРОШКОВНА АНАЛИЗА НА ЦЕНАТА НА МЕНСТРУАЛНИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ПОТРЕБАТА НА СРЕДНОШКОЛКИТЕ НА ТЕРИТОРИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ

2023-06-13T14:00:19+00:00 May 27th, 2023|MACEDONIAN PUBLICATION, News, PROJECTS|

Интервју со Теодора Крстевска: Втора година по ред Град Скопје без акција за доделување бесплатни менструални производи за средношколките

2023-04-12T10:46:23+00:00 March 17th, 2023|News|